Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності

Написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності

   Працівники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Працівники відділу вирішили у такий спосіб підтримати українську мову та продемонструвати її важливість для суспільства.
   Це дуже символічно, що така акція відбувається саме з нагоди Дня української писемності. Завдяки їй кожен українець має додаткову нагоду замислитися про роль української мови, можливо, навіть змінити своє ставлення до неї.
   Нагадуємо, що Всеукраїнський радіодиктант національної єдності – це щорічна акція, яку проводить Українське радіо ще з 2000-го року.
   До написання диктанту можуть долучитися усі бажаючі. Достатньо лише 9 листопада озброїтись радіоприймачем, комп‘ютером, планшетом або телефоном з доступом до Інтернету, а також підготувати аркуш паперу та ручку. За бажанням, можна відправити роботу на Українське радіо для перевірки, або дочекатися, поки текст з’явиться на сайті чи буде підбито підсумки в прямому ефірі, та перевірити текст власноруч.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 430
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9