Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Навчання керівників закладів освіти та голів профспілкових комітетів

Навчання керівників закладів освіти та голів профспілкових комітетів

   27 січня  в онлайн режимі  Дубровицька рада об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти провела спільне навчання керівників закладів освіти та голів профспілкових комітетів за участю правового  інспектора праці Рівненської обласної ради профспілки працівників освіти Георгія Вікторовича Антипчука.

   До порядку денного включено актуальні питання - зміни у кадровому законодавстві. Експерти зазначають, що стільки змін, як у 2021 році не було в кадрових питаннях з початку тисячоліття. Змін зазнали всі кадрові процедури, а найбільше прийняття на роботу. Тому ці питання  сьогодні в програмі навчання. У заклади освіти надіслано практичні матеріали, підготовлені Рівненською обласною радою профспілки працівників освіти: моніторинг основних змін у законодавстві про працю у 2021 році, нове у прийомі і звільненні працівників, повідомлення ДПС про прийом на роботу, зміни у військовому обліку,відпустки за власний рахунок, нові стандарти оформлення документів.

   Розглянули і питання про перерахунок пенсії з врахування ст.39 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок катастрофи на ЧАЕС», про надання профспілковими організаціями публічної інформації, порядок розподілу освітньої субвенції на 2022 рік., про доплати за окремі види роботи та інші питання.

   Слухачі задоволені фаховим висвітленням питань Георгія Антипчука. Дякуємо йому за участь і роботу!

 

 

 

  • Переглядів: 4 630
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9