Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ТУРНІР ЗІБРАВ ОДНОДУМЦІВ

ТУРНІР ЗІБРАВ ОДНОДУМЦІВ

Шахи це – це не тільки настільна гра для двох, але і захоплюючий вид спорту. В останню неділю листопада в приміщенні міської школи №1 відбувся традиційний шахово – шашковий турнір серед працівників освіти та учнів загальноосвітніх шкіл району. Зібрався колектив шахових однодумців. Змагалися школярі із 24 шкіл та працівники із 15 закладів освіти. На турнір прибули і представники Миляцької громади. Такі заходи, це не тільки можливість пограти в шахи і шашки , гарно провести час, але і поспілкуватися з близькими за інтересами людьми.

Було розіграно кубки управління освіти, молоді і спорту та райради профспілки працівників освіти району.

Переможцями серед учнів із шашок стали команди Колківської,Орвяницької,Мочулищенської шкіл, із шахів –Дубровицького ліцею, Селецького НВК, Дубровицької школи №2.

Переможцями у грі в шашки стали команди вчителів Орвяницького, Колківського НВК та школи №1 міста Дубровиці. Кращими серед шахістів були команди працівників Орвяницької, Озерської, Жаденської щкіл та управління освіти. Серед чоловіків непереможним виявився ветеран педагогічної праці Мартинчик Володимир Михайлович,який набрва 5 очок. По 3,5 очка набрали Вадим Яцун (Орвяницький НВК) та Іван Вишневський (Жаденський НАК). Саме вони, наставники учнівської молоді, багато років передають своє захоплення грою у шахи і шашки молоді. Приємно відмітити зростання рівня гри у шахи серед жінок. У фіналі в цікавих поєдинках боролися Оксана Ютовець (4 очка-Орвяницький НВК),Надія Крупко (4 очка- Озерський НВК), Ососкало Ірина (3 очка- Жаденський НВК)- всі вони уже є переможцями районних та обласних турнірів.

Вітаємо всіх учасників та переможців районного турніру! Нових перемог Вам і злетів!


 

В.Твердюк – голова ради профспілки працівників освіти.

 
 
ТУРНІР ЗІБРАВ ОДНОДУМЦІВ
ТУРНІР ЗІБРАВ ОДНОДУМЦІВ
  • Переглядів: 4 388
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9