Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Акція «Не будь байдужим!»

Акція «Не будь байдужим!»

Школярі Дубровиччини активно долучилися до загальнообласної благодійної акції до Дня Святого Миколая «Не будь байдужим!», яка проводилася в центрі позашкільної освіти з 14 листопада по 05 грудня 2016 року з метою допомоги дітям Луганщини в рамках реалізації угоди про налагодження партнерських відносин і співпраці між Рівненською обласною державною адміністрацією та Луганською обласною державною адміністрацією.

Різноманітні іграшки (в тому числі, м’які), настільні ігри, розмальовки, прикраси ялинкові та для волосся, зубні щітки, одяг, шкільно-письмове приладдя, новорічні маски та солодощі, – ось, мабуть, неповний, перелік подарунків, які подали своїм ровесникам із далекого для них сходу України учні з 18 загальноосвітніх закладів нашого району. Зокрема, це Дубровицький, Туменський, Бережницький, Берестівський, Колківський, Велюнський, Великоозерянський, Заслуцький, Орв’яницький, Мочулищенський, Лютинський, Лісівський НВК, Висоцька, Дубровицька №2 та №1, Кривицька, Бережківська, Людинська ЗОШ.

І найважливіше, що все це готувалося з любов’ю, найкращими побажаннями з нагоди Дня Святого Миколая та новорічно-різдвяних свят.
 
Акція «Не будь байдужим!»
Акція «Не будь байдужим!»
Акція «Не будь байдужим!»
Акція «Не будь байдужим!»
Акція «Не будь байдужим!»
Акція «Не будь байдужим!»
Акція «Не будь байдужим!»
  • Переглядів: 4 338
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9