Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Стратегічне бачення розвитку освіти

Стратегічне бачення розвитку освіти

   Шановні   мешканці  громади,

Представляємо на Ваш розгляд та обговорення плани та прагнення громади стосовно розвитку освіти Дубровицької міської ради. Сформована у вересні робоча група зібрала данні та провела внутрішній і зовнішній моніторинг стану системи освіти Дубровиччини. На підставі отриманих  результатів було визначено стратегічне бачення розвитку освіти в громаді, місію, стратегічні та операційні цілі, завдання необхідні для їх реалізації.

   Стратегічне бачення розвитку освіти:

Усі діти дошкільного і шкільного та шкільного віку, з урахуванням їх особливостей, мають змогу отримати якісну, конкурентоспроможну освіту. Система освіти Дубровицької міської ради гарантує високу якість навчання, підтримує творчість, розвиває інноваційність і готує громадян до життя у сучасному світі. Мережа освітніх закладів оптимізована, створені зручні та безпечні умови. У закладах освіти працюють висококваліфіковані педагогічні кадри, кожний педагогічний працівник має можливість розкривати свій творчий та професійний потенціал, підвищувати свою кваліфікацію та отримувати належну винагороду за свою працю.

   Місія, головна мета, визначена в стратегії розвитку освіти полягає в створенні сприятливих умов для формування у закладах освіти  Дубровицької міської ради випускника,  який є цілісною всебічно розвиненою особистістю, здатною до критичного мислення; патріота з активною  позицією, який діє згідно з морально-етичними принципами, здатний приймати відповідальні рішення, поважає гідність і права людини; інноватора, здатного змінювати навколишній світ, розвивати економіку за принципами сталого розвитку, конкурувати на ринку праці, навчатися протягом життя.

   Для її реалізації визначені такі стратегічні цілі:

  1. Створення якісного освітнього середовища
  2. Підвищення ефективності надання освітніх послуг
  3. Підвищення доступності до високоякісних освітніх послуг, що відповідають вимогам ринку праці

   Заохочуємо Вас вносити власні пропозиції на електронну адресу nadiialushchyk@gmail.com із дотриманням нижче зазначених вимог. Це дозволить максимально чітко зрозуміти і врахувати ваше бачення.

Вимоги до оформлення пропозицій:

  • Предметність – означає, що пропозиції повинні стосуватися стратегії розвитку освіти, а саме визначенню, уточненню стратегічних, операційних цілей та завдань необхідних для їх реалізації;
  • Конкретність – передбачає чітке визначення того, що Ви пропонуєте змінити, як саме це потрібно зробити та зазначенням причин, які на Вашу думку спонукають до рекомендованих вами заходів.  Ваші пропозиції можуть стосуватися будь – якої із стратегічних та операційних цілей, що Вам запропоновані, також Ви можете запропонувати додати власне бачення стратегічних, операційних цілей та завдань для їх реалізації.

   Ваші пропозиції можуть бути оформлені у вигляді таблиці

Стратегічна ціль

Операційна (і)  цілі

Завдання для реалізації операційної цілі

Причини, які на вашу думку є передумовою для визначення стратегічної / операційної цілі / завдання

 

 

 

 

 

 

 

 

   Якщо Ви хочете додати завдання в рамках визначених операційних цілей просимо вказати якої саме операційної цілі стосується ваша пропозиція.

   Всі внесені пропозиції будуть розглянуті та обговорені членами робочої комісії.

                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 5 773
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9