Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » СЕРПНЕВІ СТУДІЇ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ

СЕРПНЕВІ СТУДІЇ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ


26 серпня 2021 року на базі центру дитячої на юнацької творчості проведено  серпневі студії для заступників директорів з виховної роботи та педагогів організаторів.

Метою заходу було визначення пріоритетних напрямів виховної роботи в умовах компетентнісної освіти, шляхів їх реалізації на регіональному рівні.

Галина Рабешко, головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради привітала всіх учасників з початком нового навчального року,  акцентувала увагу   на стратегічних пріоритетах виховного процесу, шляхах реалізації Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання у Рівненській області на 2021-2025 роки, Програми національного виховання в закладах освіти Рівненщини на 2020-2025 роки. Програми «Нова українська школа у поступах до цінностей», особливостях розбудови безпечного і здорового освітнього середовища.

 На питаннях формування цінностей через розвиток компетентностей, організації виховного процесу у початковій школі зосередила увагу Олена Таборовець – заступник директора з виховної роботи Колківського ЗЗСО.

Валентина  Кондратюк – заступник директора з виховної роботи Дубровицького ЗЗСО І-ІІІ ст.. №1 зупинилася на  ролі класного керівника в організації виховної роботи  закладу освіти,  важливості  організації роботи з дітьми, які потребують посиленої педагогічної уваги та на питаннях педагогіки партнерства з батьками.

 

 

 

 

  • Переглядів: 22 982
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9