Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Прийміть вітання з вагомими державними святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Прийміть вітання з вагомими державними святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Шановні колеги!

         У цей особливий для кожного українця день, сповнений гордістю за свою країну та її людей, теплий від щирих слів та надій на краще майбутнє, прийміть вітання з вагомими державними святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

         Це особливі дати, коли здійснилася споконвічна мрія українців бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній землі. Вони навічно увійшли в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткували нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпивши його вікові, демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

         Серед освітян Дубровиччини є багато тих, хто виборював Незалежність держави у 80-ті 90-ті роки, є і ровесники сучасної України! Це велике свято, яке торкається сердець усіх поколінь українців!

         Творення історії батьківської землі, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас. Тож нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламний оптимізм та творча енергія служать розвитку України, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

         Нехай свята Державного Прапора та Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесуть у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

         Зичу вам міцного здоров’я, щастя в родині, благополуччя та гідної винагороди за вашу сумлінну працю! Освітяни – це громадяни України, які роблять внесок у майбутнє держави. Тож нехай кожний день Вашого життя буде сповнений натхненням та новими здобутками, а Ваші добрі справи примножать славу рідної України!


 З повагою

начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради       Ніна СТАСЮК

  • Переглядів: 25 665
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9