Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Освітяни Дубровиччини – в призерах!

Освітяни Дубровиччини – в призерах!

15 травня у місті Сарни, на обласній спартакіаді серед працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів області, освітян Дубровицького району представляли три команди, передбачені програмою спартакіади :з міні – футболу, жіночого та чоловічого волейболу. Всі вони вийшли у фінал змагань. На превеликий жаль отримати перемогу не вдалося, хоча вона була особливо близькою для жіночої волейбольної та футбольної команд.

Серйозним суперником наших футболістів виявилася команда Рокитнівского району,поєдинок з якою закінчився з рахунком 2-2, а от рахунок із Кузнецовськими освітянами виявився для них розгромним14-0.Напружена фінальна гра із Сарненською командою завершилася пенальті. Результат - не на нашу користь 1- 4.

Жінки – волейболісти показали хорошу злагоджену гру,отримали перемоги над командами із Зарічного та Сарн. Проте, для перемоги у фіналі із освітянами Володимирецького району їм не вистачило лише характеру та спортивної злості.

Ми раді за нашу чоловічу волейбольну команду, яка за багато років дійшла до фіналу змагань, перемігши освітян Рокитнівського та Зарічненського районів.

Турнір завершився. Кожна команда виборола почесне друге місце, показавши хорошу підготовку та рівень гри, а кожен учасник доказав, що він гідний участі у збірній команді району. Нові знайомства та враження, позитивні емоції, хороший настрій стали результатом спартакіади для кожного педагога.

Управління освіти, молоді і спорту та рада районної організації профспілки працівників освіти висловлюють щиру вдячність усім учасникам та вболівальникам за активну участь у спартакіаді.

 

 

 

В.Твердюк – голова ради профспілки.

 

 
Освітяни Дубровиччини – в призерах!
Освітяни Дубровиччини – в призерах!
Освітяни Дубровиччини – в призерах!
Освітяни Дубровиччини – в призерах!
Освітяни Дубровиччини – в призерах!
  • Переглядів: 4 559
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9