Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Нагороди голови РДА для переможців

Нагороди голови РДА для переможців
Нагороди голови РДА для переможців
 

10 травня 2016 року відбулася традиційна щорічна зустріч голови Дубровицької районної державної адміністрації Киркевича С.В. з переможцями обласних та призерами всеукраїнських учнівських інтелектуальних змагань та з їх наставниками, адже в районі добре розуміють, що здібні, талановиті діти – основа суспільства, майбутній добробут кожної держави, інтелектуальний потенціал , здатний до нововведень, прогресивних перетворень у всіх галузях народного господарства. Завдання ж сьогодення – знайти, підтримати та допомогти обдарованій дитині самореалізуватися, виховати її конкурентоспроможною, адаптованою до запитів інформаційної сучасності.

На зустріч до очільника району були запрошені начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Н.І.Стасюк, завідувач комунальної установи «Дубровицький районний методичний кабінет» Т.Ф.Таборовець, представники районних засобів масової інформації .

Начальник управління освіти, молоді та спорту Стасюк Н.І. підсумувала досягнення учнів району за 2015-2016 навчальний рік, наголосила, що у ІІІ (обласному ) етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплі , взяли участь 78 школярів загальноосвітніх навчальних закладів Дубровицького району із Велюнського, Залузького, Колківського, Миляцького, Орв’яницького, Осівського, Сварицевицького, Селецького, Туменського навчально-виховних комплексів, Бережківської, Людинської, Дубровицьких № 1 та № 2 загальноосвітніх шкіл, Дубровицького НВК «Ліцей-школа». У арсеналі перемог учнівських команд цього року – 39 призових місць (у минулому році - 32), з них І-х – 3, ІІ-х -9, ІІІ-х -27. Гідно представили район на обласних олімпіадах :

учні Дубровицького НВК «Ліцей-школа», завоювавши 17 призових місць;

вихованці Дубровицької ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 , виборовши 4 третіх місця;

учні Бережківської ЗОШ І – ІІІ ступенів, завоювавши 4 призовиз місця ;

учні Колківського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - ДНЗ» , які вибороли 3 призових місця ;

учні Орв’яницького НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - ДНЗ» , які вибороли 3 призових місця ;

учні Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, які вибороли 2 третіх місця .

По одному призовому місцю завоювали учні Людинської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Миляцького НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - ДНЗ», Сварицевицького НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - ДНЗ», Селецького НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - ДНЗ», Туменського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - ДНЗ», Залузького НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - ДНЗ» .

Перші місця в обласних олімпіадах здобули:

·з правознавства – Годунко Марія, Колківський НВК% (вчитель Степранюк олександр Іванович);

·з хімії – Правник Світлана, Орв’яницький НВК (вчитель Правник Олексій Михайлович);

·з інформаційних технологій -Скаржинець Дмитро, Дубровицький НВК «Ліцей-школа» (вчитель Паламарчук Юрій Степанович).

За результатами відбірково-тренувальнизх зборів учасниками ІУ туру всеукраїнських олімпіад стали 2 учні навчальних закладів району : Хомська Олена з біології (Дубровицька загальноосвітня школи № 1, вчитель Гладка марія Іванівна), Скаржинець Дмитро з інформаційних технологій (Дубровицький навчально-виховний комплекс «Ліцей-школа», вчяитель Паламарчук Юрій Степанович), який здобув ІІІ місце на всеукраїнському рівні.

Учасниками обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН став 31 учень із 13 навчальних закладів району, їх творчий здобуток - 15 призових місць ( з них 4-ІІ-х -, 11-ІІІ-х .)

Успіх району і області принесла учнівська команда ліцею в складі :

Бордакової Олени,

Придюк юлії,

Сахвон Мирослави,

Юрочко Василини,,

Кліценко Іванни,

яка здобула ІІІ місце у всеукраїнському турнірі юних істориків (учителі Кедрук В’ячеслав Петрович та Боковець В’ячеслав Миколайович).

Відзначено творчий злет Опанасик Марії, учениці Висоцької ЗОШ, яка здобула перемогу в обласному та зайняла ІІІ місце у всеукраїнському етапах мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка (вчитель Махно Марія Федорівна)

Пораділи присутні успіху молодших школярів, адже цьогоріч в обласній олімпіаді «Юне обдарування» учень Берестівського НВК Клюйко Артем виборов І місце з природознавства (вчитель Коростель Любов Федорівна).

 

Голова райдержадміністрації Киркевич С.В. висловив щиру подяку за наполегливість, системну роботи з обдарованими учнями, що забезпечують успіх освітянської галузі, педагогам навчальних закладів району, наголосив на необхідності їх матеріального стимулювання. Звертаючись до учнів, висловив сподівання, що наполеглива праця, натхнення, системний шлях до поставленої мети принесуть учням нові успіхи і перемоги, а найголовніше – щоб кожен знайшов в житті свій власний шлях, свою професійну вершину.

У спілкуванні дорослих і дітей звучали пропозиції щодо покращення навчально-матеріальної бази шкіл, удосконалення навчальних планів і програм, налагодження методів роботи з обдарованими дітьми попредметно в системі освітніх округів.

На згадку про зустріч голова райдержадміністрації Киркевич С.В. вручив учнівській інтелектуальній команді району сертифікати на отримання грошових премій, книги науково-популярного спрямування. Завершився діалог взаємними бажаннями успіхів, добробуту, злагоди, миру, і очікуванням нової зустрічі – 19 травня на районному фестивалі вшанування обдарованої учнівської молоді «Надія Дубровиччини - 2016».

 


  • Переглядів: 5 297
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9