Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Фінальна перемога

Фінальна перемога

13 лютого 2016року відбувся фінальний етап VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Змагання проводиться з метою сприяння утвердженню державного статусу української мови в країні, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до культури і традицій українського народу.

Фінальний етап цього престижного турніру стартував одночасно в один день в усіх регіонах України за єдиними завданнями, підготовленими МОН для кожної вікової категорії учасників зокрема.У цьому етапі конкурсу взяли участь учні 5-11 класів загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації.

Характерною ознакою турніру є те, що в ньому беруть участь не тільки знавці української мови та літератури, а й мов національних меншин, представлених в Україні.

Міністерством освіти і науки України підведено підсумки VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т. Г. Шевченка (наказ МОН від 13.04.2016 №431). Відповідно до наказу Дипломом ІІІ ступеня нагороджена Опанасик Марія, учениця 7 класу Висоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Вітаємо переможця фінального етапу найпрестижнішого Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка Опанасик Марію,ученицю Висоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, та її наставника, учителя української мови і літератури Махно Марію Федорівну!

Фінальна перемога 

Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, а Шевченкове слово нехай вселяє любов, віру і надію, буде потужним стимулом і жагою до прекрасного, світлого та здобуття нових перемог.
  • Переглядів: 4 452
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9