Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Огляд спортивних подій

Огляд спортивних подій

Футбол

14 квітня на стадіоні «Горинь» у м. Дубровиця відбувся відбірковий етап з футболу на приз клубу « Шкіряний м’яч» серед юнаків 2005 р.н. У змаганнях прийняло участь три команди. Першими на майданчик вийшли представники Кузнецовська і Володимирця перемогу здобули кузнецовці з рахунком 1-0. У другій грі наші юні футболісти зустрілися з володимирчанами , володіючи перевагою впродовж матчу наші гравці не змогли реалізувати свої моменти , а в кінці гри на жаль пропустили гол у підсумку поразка 0-1. У заключній грі дубровичани грали з кузнецовцями територіальною перевагою впродовж гри володіли гості але реалізувати свої моменти не змогли у підсумку 0-0. За підсумками змагань до фіналу вийшли юні гравці Кузнецовська і Володимирця. 22 квітня в боротьбу вступають гравці 2004р.н .

 Огляд спортивних подій
Огляд спортивних подій
Огляд спортивних подій


А вже наступного дня відбувся районний етап « Шкіряного м’яча» серед дівчат у двох вікових категоріях. У молодшій групі (2004-2005) перемогу здобула об’єднана команда Лютинського та Берестівського НВК , срібні нагороди у Перебродівського НВК , бронза у об’єднаної команди Колківського та Залузького НВК. У старшій групі (2002-2003) перемогу здобули юні футболістки Людинської ЗОШ , друге місце посіли представниці Перебродівського НВК , бронзові нагороди у юних футболісток Висоцького НВК.

 

Огляд спортивних подій
Огляд спортивних подій
Огляд спортивних подій 


У неділю після річної перерви до Дубровиці повернувся великий футбол. У матчі 1/8 фіналу кубку області зустрічалися місцева команда « Горинь» і «Волинь-цемент» (Здолбунів) , подивитися гру прийшли чимало вболівальників , і наші футболісти виправдали сподівання здобувши впевнену перемогу 2-0.

  • Переглядів: 4 621
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9