Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » До Всесвітнього дня з охорони праці.

До Всесвітнього дня з охорони праці.

 

28 квітня Міжнародна організація праці відзначає Всесвітній день охорони праці, який проводиться з метою попередження нещасних випадків і захворювань на робочому місці у всьому світі.

Серед заходів по його відзначенню, під час весняних канікул Дубровицька рада профспілки працівників освіти ініціювала і спільно з управлінням освіти, молоді і спорту провели чергове навчання з питань охорони праці і безпеки життєдіяльності для директорів шкіл,завідуючих дошкільними закладами, представниками профспілки з охорони праці, заступників директорів з НВР та завгоспів шкіл.

Перед слухачами виступили - заступник начальника управління освіти, молоді і спорту Рожко М.В., голова райради профспілки працівників освіти Твердюк В.М., начальник господарської групи управління освіти Камінський О.М.начальник Дубровицького РЕМу Гришкевич В.В., інженер з охорони праці цього підприємства Кушмирук О.Й.,начальник №14 Державної пожежно – рятувальної частини Смолянець О.М.,лікар Демидова Л.І.

Програма навчання включала питання, передбачені положенням про навчання і перевірку знань з охорони праці працівників закладів освіти. Це законодавство та нормативні документи з питань охорони праці,документація закладів освіти з даного питання, електробезпека, пожежна безпека, надання першої медичної допомоги. санітарно – гігієнічні вимоги до обладнання приміщень,утримання території та організації навчально – виховного процесу, адміністративно – громадський контроль за станом охорони праці.

Досвідом організації навчання і перевірки знань з охорони праці, підготовки інструкцій з охорони праці та проведення інструктажів поділилася заступник директора Дубровицького ліцею Буткевич Т.М.

Всі присутні пройшли перевірку знань з охорони праці шляхом тестування.

 

 

 

Віра Твердюк - голова Дубровицької райради профспілки працівників освіти

 

 

До Всесвітнього дня з охорони праці.До Всесвітнього дня з охорони праці.

  • Переглядів: 4 452
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9