Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » НА ШЛЯХУ ДО РЕФОРМИ ОСВІТИ

НА ШЛЯХУ ДО РЕФОРМИ ОСВІТИ

Реформа системи освіти в державі вимагає від кожного педагога високої кваліфікаційної підготовки, інноваційного рівня педагогічної діяльності, новаторського мислення, а від керівників закладів освіти – нових підходів до управління педагогічним колективом, організації освітнього процесу на компетентнісних засадах. Саме з метою підготовки до впровадження освітянських реформ 25 квітня 2018 року на базі Озерського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» проведено районний семінар-практикум з теми «Формування професійної компетентності педагога як одна з умов його успішної діяльності в час реформування освітньої галузі», учасниками якого стали заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти району, Миляцької та Висоцької ОТГ. Слухачі семінару мали нагоду ознайомитися з навчально-матеріальною базою дошкільного підрозділу, навчальних кабінетів, спортивної зали, куточків символіки як центрів навчання та виховання учнів, експозиціями творчих робіт вихованців закладу. Система роботи педагогічного колективу з питань компетентнісно орієнтованого підходу до організації освітнього процесу увазі учасників семінару була представлена директором школи Серком А.М., цікавою була екскурсія до шкільного музею, роботу якого презентувала його керівник, учитель української мови та літератури Серко Л.О.

Учасники семінару відвідали та проаналізували уроки у 3,4,5,8,9 класах, відзначивши їх інноваційну основу та компетентнісну спрямованість, стали учасниками чудового майстер-класу заступника директора з навчально-виховної роботи Клюйко Н.І. з піскової терапії «Гармонія кольорів», вивчили теоретичний матеріал з теми семінару, інструктивно-методичні матеріали МОН України щодо завершення 2017-2018 навчального року в «методичному лекторії завуча».

У всіх учасників зустрічі залишилися приємні враження від перебування в Озерському НВК, адже кожен відзначив ентузіазм педколективу, значну роботуостанніх років, спрямовану на створення умов для успішного зростання фахової майстерності педагогів та формування конкурентоспроможності учнів закладу.

Семінар в Озерському НВК став ще однією сходинкою в процесі підвищення професійної майстерності педагогів, адже, за словами міністра освіти Лілії Гриневич:

«Необхідно завжди пам'ятати, що від рівня професійної компетентності вчителя багато в чому залежить якість освіти».

 
 
 
 

НА  ШЛЯХУ  ДО  РЕФОРМИ  ОСВІТИ

 

НА  ШЛЯХУ  ДО  РЕФОРМИ  ОСВІТИ

 

НА  ШЛЯХУ  ДО  РЕФОРМИ  ОСВІТИ

 


  • Переглядів: 10 993
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9