Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ХІІ районний Форум батьківської громадськості

ХІІ районний Форум батьківської громадськості

24 квітня 2018 року на базі центру позашкільної освіти проведено ХІІ районний Форум батьківської громадськості з теми «Роль батьківської громадськості у державно-громадській моделі управління освітою в умовах децентралізації та реалізації Закону України «Про освіту».

У Форумі взяли участь: керівники освітніх закладів, заступники директорів з виховної роботи, представники районної ради старшокласників.

На форумі виступили: Стасюк Ніна Іванівна – начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, яка висвітлила перспективи упровадження нового освітнього простору в районі, забезпечення готовності закладів загальної середньої освіти до реалізації державного стандарту початкової освіти.

Рабешко Галина Захарівна – головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації розповіла про повноваження батьківської громадськості в умовах децентралізації та нового Закону «Про освіту».

Ящук Микола Іванович – директор Удрицького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ» Миляцької сільської ради поділився досвідом роботи з реалізації Концепції Нової української школи в умовах новоствореної територіальної громади. Полюхович Олена Михайлівна – директор Сварицевицького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ» зупинилась на питаннях організації діяльності опорної школи.

Шляхи запровадження інклюзивної освітита створення інклюзивно-ресурсного центру в освіті розкрила батькам Твердюк Тетяна Борисівна – в.о. директора «Дубровицького інклюзивно-ресурсного центру» Дубровицької районної ради.

Кухар Дарина – голова учнівського самоврядування Висоцької ЗОШ І-ІІІ ст.., член районної ради старшокласників розповіла про роботу районної ради старшокласників за навчальний рік та формування організаторських та управлінських умінь учнів в процесі роботи в органах учнівського самоврядування.

Родзін І.М. – голова районної батьківської ради подякувала управлінню освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за співпрацю, наголосила, що батькам потрібно активізувати роботу батьківських комітетів та виходити на співпрацю з органами місцевого самоврядування, громадськістю, виконавчою владою.

Ніна Іванівна Стасюк підвела підсумки роботи форуму та висловила побажання подальшої тісної співпраці управління, закладів освіти та батьківської громадськості.

За результатами роботи форуму було прийнято резолюцію.

 

 

 
 

ХІІ  районний Форум батьківської громадськості

 

ХІІ  районний Форум батьківської громадськості

 

ХІІ  районний Форум батьківської громадськості

 

ХІІ  районний Форум батьківської громадськості

 

ХІІ  районний Форум батьківської громадськості

 

ХІІ  районний Форум батьківської громадськості

 

ХІІ  районний Форум батьківської громадськості

 

 

  • Переглядів: 7 699
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9