Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Фінальна вершина педагогів району в обласному конкурсі «Учитель року - 2016»

Фінальна вершина педагогів району в обласному конкурсі «Учитель року - 2016»

Учитель – одна з найдревніших та найпочесніших професій на землі. Кожен день учителя розпочинається із зустрічі з дитячими очима і розумом, допитливістю і проблемами. За плечима кожного педагога – нелегкий досвід спілкування з дітьми та їх батьками, постійне опанування сучасними навчально-виховними технологіями, підготовка до інтелектуальних та творчих змагань своїх вихованців. Будні вчителя – нескінченний потік уроків, подій, інформації, діалогу…А ще – нелегкі випробування у щорічному професійному конкурсі «Учитель року», який проводиться з метою виявлення та підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації педагогічних надбань. Цьогоріч всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2016» проходив у номінаціях «англійська мова», «математика», «історія», «захист Вітчизни». У другому (обласному) етапі всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» взяли участь 27 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів області. Обласне предметне журі оцінювало змістове наповнення блогів учителів, матеріали з досвіду роботи, .рівень виконання творчих завдань та захист проектів, результати фахового тестування, майстер-класи учасників, науково-методичний, психологічний, інноваційний рівень уроків у кожній номінації. За результатами проведених конкурсних завдань журі визначили в кожній номінації по чотири лауреати, серед яких 4 представники з м. Рівного, 3 – з Дубровицького району, 2 – з м. Острога, по одному – з Костопільського, Млинівського, Острозького, Рівненського, Сарненського, Володимирецького районів та м. Дубно.

Успіх наших конкурсантів став можоливим завдяки налагодженій співпраці всієї команди педагогів – конкурсантів, методистів районного методичного кабінету Пікнер Т.М., Малафея В.В., Лаврович Т.В., дирекцій та педагогічної підтримки колег Дубровицького НВК «Ліцей-школа», Дубровицької ЗОШ № 2, Берестівського НВК.

5 лютого у Березнівській ЗОШ № 2 відбувся фінал обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 20016» та пройшли урочистості по нагородженню призерів конкурсу за участю представників Рівненської обласної державної адміністрації та обласної ради, управління освіти і науки облдержадміністрації, Рівненського ОІППО, педагогічних делегацій з районів.

З приємністю відзначаємо, що в цьогорічному конкурсі звання лауреатів обласного туру конкурсу вибороли педагоги нашого району :

 

Островець Ірина Миколаївна, вчитель математики Дубровицького НВК «Ліцей-школа»;

Гогоц Тетяна Володимирівна,вчитель історії Дубровицької ЗОШ № 2;

Вабіщевич Анатолій Валентинович, вчитель предмета «захист Вітчизни» Берестівського НВК.

Квітами, подарунками, словами подяки за високі результати у конкурсі привітали лауреатів конкурсу начальник управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації Н.І. Стасюк, заступник начальника управління М.В.Рожко, завідувач КУ «Дубровицький районний методичний кабінет» Т.Ф.Таборовець, голова профспілки працівників освіти району В.М.Твердюк.

Управління освіти Дубровицької РДА, районний методичний кабінет, профспілка працівників освіти району щиро зичать нових злетів, вершин у пофесійній діяльності, невпинного руху вперед лауреатам - конкурсантам і всім, хто був поруч у дні підготовки до конкурсу, пропонував цікаві ідеї та допомагав матеріалами, порадами, власним досвідом, всім, кому наймення – УЧИТЕЛЬ !

Т.Таборовець,

завідувач КУ «Дубровицький районний

методичний кабінет»

 
 
 
  • Переглядів: 7 068
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9