Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ІНФОЗБІРНИК - 2023

ІНФОЗБІРНИК - 2023

Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Дубровиччини у 2022/2023 навчальному році та пріоритетні завдання на новий навчальний рік

 

   2022/2023 навчальний рік для закладів освіти нашої громади– це ще один рік викликів та випробувань, рікреалізації основних завдань освіти в умовах  воєнного стану в Україні.

     Так, за цей час освіта Дубровиччини намагалась максимально забезпечити якісний рівень дошкільної, загальної середньої та позашкільної підготовки, усебічний розвиток кожної особистості як найвищої цінності суспільства.

    Основним викликом у 2022/2023 навчальному році стали значні обмеження в організації очного  та дистанційного навчання, зумовлені довготривалими відключеннями електроенергії, перебоями з інтернетом у зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України.

    Упродовж цього навчального року відбувалася активна співпраця з міською радою, батьківською громадськістю, завдяки якій  вдалося не лише забезпечити стабільну роботу галузі, а й зробити реальні кроки щодо модернізації багатьох освітніх ланок.

     Створення безпечних умов організації освітнього процесу в умовах  дії правового режиму воєнного стану є одним із пріоритетних завдань. Мережа закладів загальної середньої освіти в громаді на сьогодні забезпечує здобуття освіти для всіх учнів, хоч і потребує оптимізації.

nfozbrnik-2023.pdf [1.44 Mb] (c: 22)

 

  • Переглядів: 8 603
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9