Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Вибір підручників, 4 клас. Інструктивно-методичні матеріали

Вибір підручників, 4 клас. Інструктивно-методичні матеріали

Вибір підручників, 4 клас. Інструктивно-методичні матеріали


https://drive.google.com/file/d/1SfXdIQDgK_4ZevbMkS1jzo_DwNYf7IBH/view?usp=sharing


                                                                            

У К Р А Ї Н А

ДУБРОВИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

34100  Рівненська обл., м.Дубровиця, вул.Поштова,11, тел./факс(03658) 2-03-89 e-mail:osvita.dubr@gmail.com

 

29.01.2021 № 108/01-21/21                                              

                                                                             Керівникам ЗЗСО

 

Для виконання листа Міністерства освіти і науки України від 30.12.2020 №1/9-716 «Щодо забезпечення виконання наказів МОН від 24 вересня 2020 року № 1184 (зі змінами) та від 24 вересня 2020 року №1174 (зі змінами)» та для організованої участі ЗЗСО громади у проведенні ІІ етапу конкурсного відбору підручників для 4 класу ЗЗСО необхідно:

  1. Детально опрацювати «Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами загальної середньої освіти підручників для 4 та 8 класів за фрагментами електронних версій оригінал-макетів підручників з кожної назви та оформлення результатів вибору», розміщені в «Додаток 1 до листа Міністерства освіти і науки України від 30.12.2020 №1/9-716», поетапну інструкцію щодо ознайомлення (було надіслано на електронні адреси шкіл громади 18 січня 2021) та «Замовлення підручників на 4 клас. Інструкція для закладів освіти від 25.01.2021 року» (взято з https://rv.isuo.org/, додаємо в пакет документів).
  2. Познайомитися з фрагментами електронних версій підручників для 4 класу (за посиланням:

https://lib.imzo.gov.ua/konkurs-pdruchnikv/konkurs-pdruchnikv-dlya-4-klasu/

та здійснити вибір.

Звертаємо вашу увагу, що безпосередній вибір проектів підручників здійснюють вчителі, а їх вибір затверджується педагогічною радою закладу освіти.

  1. Відповідно до інструктивно-методичних матеріалів (лист Міністерства освіти і науки України від 30.12.2020 №1/9-716), ЗЗСО всіх форм власності потрібно заповнити спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників (для 4 класу - додаток 2 до листа Міністерства освіти і науки України від 30.12.2020 №1/9-716).

ЗЗСО заповнюють спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів лише для тих підручників, які використовуватимуться у даному закладі освіти у 2021/2022 навчальному році.

Заповнення вищезазначеної спеціальної форми відбуватиметься з використанням модуля прозорого вибору підручників на базі інформаційно- телекомунікаційної системи «Державна інформаційна система освіти» (далі - ITC «ДІСО»), або будь-якого іншого програмного забезпечення, яке має Атестаційне свідоцтво та відповідає вимогам нормативних документів і може використовуватись для взаємодії з ITC «ДІСО» (далі - СПЗ ВП).

Інформацію про СПЗ ВП для вибору електронних версій оригінал-макетів підручників можна отримати за посиланням http://diso.gov.ua/support, або скористатися вже встановленим програмним забезпеченням із переліку на http://diso.gov.ua.

У СПЗ ВП вибір та формування результатів вибору відбувається у вигляді спеціальної електронної форми, яку потрібно заповнити. Після заповнення форми результат в електронній формі надсилається до ITC «ДІСО». (Детальніше-див. інформацію у вищезазначених документах, п.1 даного листа).

  1. Результати вибору за фрагментами електронних версій їх оригінал-макетів з кожної назви підручника (далі - результати вибору), здійснені ЗЗСО, у паперовому вигляді засвідчити підписом керівника (заступника керівника) цього ЗЗСО та печаткою.

Привертаємо увагу, що керівники ЗЗСО несуть персональну відповідальність за достовірність результатів вибору та своєчасність їх оформлення («Додаток 1 до листа Міністерства освіти і науки України від 30.12.2020 №1/9-716»).

  1. ЗЗСО необхідно оприлюднити результати вибору на своїх вебсайтах в електронному вигляді (у форматі pdf) та передати їх у паперовому та електронному вигляді до органу управління освітою, якому вони підпорядковані.

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради просить ЗЗСО здійснити вибір підручників для 4 класу з 01 до 06 лютого 2021 року та передати заповнені спеціальні форми вибору підручників у паперовому та в електронному вигляді (у форматі pdf, досконало зроблені скановані документи з підписом керівника та печаткою закладу) надіслати на електронну адресу pikner.tanya@gmail.com) до 06 лютого 2021 року.

 

 

 

Начальник відділу                                   Ніна СТАСЮК

 

 

 

 

 

Тетяна Пікнер

(050) 9123895                                       

 



  • Переглядів: 21 141
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9