Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Перший клас, до побачення!

Перший клас, до побачення!

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку.  Зробили свій перший крок і нушівці Туменського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів – ДНЗ»: закінчився їх перший навчальний рік - рік напруженої праці, рік перших успіхів і перших невдач.

Не таємниця, що найбільш різноманітну, нову, цікаву й потрібну інформацію дитина отримує саме в перший рік свого навчання в школі. Промайнув швидко навчальний рік для першокласників – рік щасливого сміху і щирих сліз. Діти підросли не лише духовно, але й фізично, багато чого навчилися. 

Учні впоралися з усіма завданнями і святкують першу шкільну перемогу - закінчення 1 класу.  На урочистому святі «Перший клас, до побачення!» нушівці попрощалися з першою книжкою – «Букварем», подякували своїм батькам і вчителям за підтримку та терпіння, за розділені перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги. Діти з гордістю отримали свої перші свідоцтва про закінчення 1 класу Нової української школи, а батьки першокласників - Подяки «За розуміння, співпрацю та підтримку під час навчання у першому класі НУШ».

Свято «Перший клас, до побачення!» - одне з найзворушливіших свят нашого закладу освіти.  Однак це не тільки прощання з першим підручником,  який першокласники вже встигли полюбити, а й демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків нушівців, й перша сходинка в шкільному житті, що першокласники подолали разом із своєю першою учителькою Загурою Наталією Вікторівною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником. 

Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. Отже, бажаємо  першокласникам  ніколи не зупинятися на дорозі Знань, бо вона цікава і по–справжньому нескінченна.


ДЖЕРЕЛО



 

 

 

 

 

 

 


  • Переглядів: 33 494
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9