Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ДВА КОЛЬОРИ СВОБОДИ

ДВА КОЛЬОРИ СВОБОДИ

Сьогодні, 23 серпня 2024 року на майдані Злагоди міста відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, де зібралися мешканці громади, аби спільно віддати данину поваги символу Держави. Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять тих, хто вженіколи не повернеться до нас, залишившись навічно в наших серцях.
Право підняти Державний Прапор України було надано заступнику голові Сарненської районної державної адміністрації Любові Мацигон, міському голові Богдану Микульському та захисникам України, учасникам бойових дій російсько-української війни майстеру-сержанту ВалеріюСеменчук та
солдату Богдану Мозолю.
В День Державного Прапора встановлено особливі Стяги з особливими словами та підписами, залишеними особливими людьми, нашими захисниками та захисницями, які б’ютьсяза нашу свободу. Ці Прапори були на позиціях наших воїнів по всій лінії захисту України, у різних бойових бригадах та підрозділах, у шпиталях, де лікують військових, та в руках волонтерів.
Емоційним та кольоровим центром Майдану Злагоди став вже традиційний « Прапор Перемоги» на якому написані щирі побажання дубровиччан нашим українським воїнам. Кожен мав можливість підійти і почитати побажання вільних, незламних українців, а також залишити свої побажання та написати слова віри в вперемогу на цьому патріотичному знамені.
Після завершення заходу стартував екскурсійно-туристичний автопробіг «Об`єднанні прапором України» за маршрутом: «Cтарий цвинтар» - «Новий цвинтар»- село Берестя- село Орв’яниця – село Соломіївка- село Кураш- село Бережниця- село Підлісне – село Осова з зупинками для вшанування пам`яті загиблих Героїв України встановивши Прапор України на їхніх могилах. Усі бажаючі мали можливість прийняти участь у цікавому автофесті та продовжити естафету «Прапор України – Прапор Перемоги», де синьо-жовтий стяг має відвідати всі старостинські округи Дубровицької міської ради, а жителі нашої громади мають змогу залишити свої побажання та віру в перемогу на цьому прапорі, який на День Перемоги буде майоріти в центрі міста.
Перемога за нами - це наша спільна заслуга!
З Днем Державного Прапора, УКРАЇНО!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 409
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9