Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Відбувся заочний фестиваль-конкурс творчих проєктів «Код незламної нації» приурочений до 33-ї річниці Незалежності України

Відбувся заочний фестиваль-конкурс творчих проєктів «Код незламної нації» приурочений до 33-ї річниці Незалежності України

    21 серпня 2024 року відбувся заочний фестиваль-конкурс творчих проєктів "Код незламної нації" приурочений до 33-ї річниці Незалежності України серед закладів освіти та культури.

     Фестиваль-конкурс проходив у заочному форматі, на який учасники подавали свої роботи у вигляді відео. Такий формат вимагав від конкурсантів особливої уваги до підготовки матеріалів , оскільки кожне відео мало не лише передати творчий задум,але й бути технічно якісним.

    На фестиваль-конкурс було надіслано 44 творчі проєкти, де учасники продемонстрували свої видатні таланти у вокалі, хореографії та театральному мистецтві. Відеороботи, подані на конкурс, вразили журі високою майстерністю виконання та щирістю емоцій.

     Відеороботи з вокальними номерами вирізнялися не лише чистотою звучання та технічною досконалістю, але й глибиною емоційного впливу. Учасники майстерно виконували як народні, так і сучасні пісні, вкладаючи в кожен рядок свої почуття та переживання. Вражала різноманітність репертуару: від мелодійних ліричних композицій до потужних патріотичних пісень, кожна з яких була виконана з особливим натхненням. Вокальні виступи стали справжніми перлинами фестивалю, показавши, що українці молодь не тільки володіють чудовими голосами, але й здатні передати через спів найглибші почуття.

     Танець у виконанні учасників був не просто рухами, а справжнім мистецтвом. Відеороботи з хореографічними номерами демонстрували чудову техніку, синхронність та чіткість виконання. Учасники обирали різні стилі танцю – від народного до сучасного, від класичного до експериментального. Кожен танцювальний номер був продуманим до дрібниць: костюми, музика, постановка – все це створювало неповторну атмосферу, яка занурювала глядачів у світ української культури та мистецтва.

    Майстерність учасників у художньому читанні була вражаючою. Відео з декламаціями літературних творів продемонстрували високий рівень акторської гри та здатність передавати через слово найтонші відтінки настрою та емоцій. Учасники не просто читали тексти, а проживали їх, вдихаючи життя в кожне слово.

     За рішенням журі переможцями фестивалю-конкурсу стали:

   вокальне мистецтво – дует Олег Костючок та Наталія Костючок, авторська пісня «Двері до раю», Залузького центру культури, туризму та спорту, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, керівник Олег Костючок;

   хореографічне мистецтво – хореографічний колектив «Барви» Селецького центру культури, туризму та спорту, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, керівник Ілона Махно;

    театральне мистецтво(художнє читання) – Анна Жалко Великоозерянської гімназії Дубровицької міської ради, керівник Алла Жалко.

    Усі учасники конкурсу будуть нагороджені дипломами за участь, а переможці будуть залученні в подальших основних культурно-масових заходах закладів культури. Щирі вітання переможцям та учасникам конкурсу. Бажаємо всім творчого натхнення, вдалих виступів та перемог.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 873
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9