Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Відбулися заходи до Дня Конституції України

Відбулися заходи до Дня Конституції України


28 червня наша країна відзначає велике державне свято – День Конституції України. Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
         Сьогодні, на майдані Злагоди,біля Алеї Пам`яті Героїв Дубровиччини,відбулося вшанування пам`яті загиблих Героїв. Цей захід нагадував нам про важливість нашої історії та внесок поколінь у становлення державності.

У парковій зоні біля Дубровицького будинку культури відбувся відкритий демократичний діалог із мешканцями громади «Про тисячолітній шлях Конституції України», працювала книжкова виставка « 28 років Конституції України», де учасники мали змогу дізнатися багато нових фактів про наш основний закон.

У Дубровицькій центральній бібліотеці  відбулося засідання літературно-мистецького об`єднання «Журавлина» на тему: «Конституція України – сила закону, сила держави».

На території Дубровицького ліцею відбувся турнір Дубровицької ДЮСШ з баскетболу серед юнаків, а ввечері, спортивно-оздоровчий комплекс «Горинь» збере численних спортсменів і вболівачівна відкритому чемпіонаті Сарненського району з футболу. Змагання будуть захоплюючі, а команди продемонструють свій рівень майстерності та командний дух.

Усі бажаючі  мали можливість долучитися до онлайн-тестування на знання Конституції України».

Всі ці заходи стали чудовою нагодою для кожного з нас відчути єдність, гордість за нашу державу та насолодитися хорошою атмосферою.

Щиро дякуємо всім учасникам та організаторам за активну участь і допомогу у проведенні заходів. Сподіваємося, що цей день залишитьсяу ваших серцях як символ єдності, свободи і патріотизму.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

  • Переглядів: 1 982
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9