Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Лютий довжиною в два роки

Лютий довжиною в два роки

24 лютого виповнюється 730  днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Своєю збройною агресією росія розв’язала першу в XXI столітті континентальну війну в Європі, підірвавши систему колективної світової безпеки, встановлену після Другої світової війни. Світ знову зіткнувся з режимом, який прагне силової ревізії кордонів і прямує до новітнього тоталітаризму. 

За  два роки, що минули від початку  повномасштабного вторгнення, український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Україна  полита  кров’ю незламних Героїв . Війна забрала життя дев’яносто чотирьох наших земляків, їхнє життя  стало життям України!

Сьогодні, 23 лютого, за участю міського голови Богдана Микульського, всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто сміливо йшов у бій за свободу з дерев’яними щитами , хто боронив країну в перші дні бойових дій на сході, і всіх хто захищав нас на всіх напрямках упродовж 10 років російсько-української війни та запалили свічу пам`яті біля Алеї Пам`яті Героїв Дубровиччини. 

Слова завжди менші, ніж те, що ми відчуваємо. І хай  мовчання, яке сьогодні звучить  гучніше і довше , ніж будь-які слова, хай наша шана, яка є абсолютно щирою, скаже всім, що ми відчуваємо насправді та наскільки ми вдячні всім нашим захисникам і захисницям, чиє життя стало життям України.

Слава УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ слава!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 066
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9