Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Гідність і Свобода – зброя ПЕРЕМОГИ

Гідність і Свобода – зброя ПЕРЕМОГИ

     21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го.

     З метою належного відзначення десятої річниці початку масових акцій громадського протесту, сьогодні, біля пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні» відбувся захід під гаслом «Гідність і Свобода – зброя ПЕРЕМОГИ».

      Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Cотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України та її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Революція Гідності – це перший переможний бій! Ми стали сильнішими, ми перемагаємо на всіх фронтах, які веде сьогодні Україна, захищаючи свою незалежність! І  свято віримо в те, що вистояли на майдані – ПЕРЕМОЖЕМО у війні! Бо ми єдині у своїх прагненнях – бути вільними. Бути гідними у рідній державі!

     Увічнили пам’ять усіх Героїв покладанням квітів та пам’ятним вогнем, світло, якого хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував собою.

     Стартувала акція « Шкарпетки для ПЕРЕМОГИ», яка покликана зібрати звичайні та теплі шкарпетки для потреб військовослужбовців ЗСУ.

     Будемо щиро вдячні кожному, хто підтримає таку чудову ідею та допоможе зігріти наших захисників та захисниць.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 

 

 


 

 


 

  • Переглядів: 681
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9