Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Мені болить, я пам`ятаю!

Мені болить, я пам`ятаю!

    День пам'яті захисників встановили Указом Президента від 23 серпня 2019 року для увічнення героїзму військових і добровольців, які віддали життя за батьківщину, та як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України — Іловайську трагедію. Символом цього дня стала квітка соняха, адже смертельний для наших захисників "зелений коридор" пролягав через поля із цими квітками.

     Не оминула біда і нашу громаду. Майорять синьо-жовті прапори на місцях поховань  загиблих Героїв, які захищали незалежність України.

     У пам`ять про загиблих захисників України сьогодні приспущений Державний Прапор України на всіх адміністративних будівлях громади. На майдані Злагоди біля пам`ятника Т.Г.Шевченку зібралися жителі громади, щоб віддати шану тим, хто загинув за Україну, та висловити підтримку їхнім сім`ям, рідним та побратимам.

   Присутні вшанували героїв, які віддали життя, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України хвилиною мовчання та покладанням квітів до місць поховання захисників України.

   Згадали поіменно земляків, які виконували свій громадянський обов`язок, жертвуючи ціною власного життя. Священнослужителі православної церкви України відправили заупокійну літію за полеглими воїнами.

     Низький уклін рідним загиблих Героїв.  Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками, які виростили мужніх і сміливих патріотів.

     Слава Україні!

     Героям Слава!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 602
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9