Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Вуличний флешмоб до Дня Конституції України

Вуличний флешмоб до Дня Конституції України

        Конституція України – головний нормативно-правовий акт держави, яким закріплено основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, регулює відносини між державою та суспільством, гарантує права і свободи людини.

     Для нас, українців, Конституція – це про права і свободи, це про гідність, цінності, хребет нації, стійкість,  нескореність та наш моральний орієнтир.

     Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї  злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

     З цієї нагоди в середу, 28 червня, у сквері біля Дубровицького будинку культури, відбувся вуличний флешмоб « Конституція – оберіг української нації», учасниками якого були працівники закладів культури Дубровицької міської ради.

     Гостей свята привітав міський голова Богдан Микульський та зазначив, що ця дата справді важлива для кожного українця, особливо в реаліях сьогодення, коли український народ бореться за свою свободу та суверенітет у кривавій війні, розв`язаній проти України російськими агресорами. Усі ми по новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України.

    Одним з найкращих учителям громади, за особистий внесок у підготовку учнів до національного мультипредметного тесту, було оголошено подяку міського голови.

     Відзначимо ж це свято, Конституцію, що була написана українціми для українців. Нехай же полум`я за нашу державу яскраво сяє в серці кожного, освячуючи нам шлях у світле майбутнє. 


 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 377
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9