Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Соборність духу – наша опора

Соборність духу – наша опора

 «Я знав геніїв серед різних народів,

 але я знав тільки один народ геніїв – це українці»!

П.Чайковський

 

   20 січня 2023 року в приміщенні Дубровицького будинку культури з нагоди Дня Соборності України відбувся проект моно-мистецтв: «Соборність духу – наша опора». На заході були присутні: Кухарець Микола Миколайович, заступник міського голови, Краглевич Оксана Вікторівна, керуюча справами виконавчого комітету, Легкий Ярослав Адамович, спеціаліст відділу земельних відносин, екології та благоустрою, військовослужбовці Збройних Сил України, учителі історії Дубровицького ліцею В`ячеслав Кедрук та В`ячеслав Боковець, Тетяна Пікнер, інспектор з методичної роботи, працівники централізованої бібліотечної системи, музичної школи та закладів культури. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять кожного, хто загинув на полі бою заради нашої країни й чиє життя стало частиною героїчної історії сміливості України.

   Присутні дізналися про становлення і розвиток українського національного державотворення та, чому так сталося, що відлік сучасної незалежної України ведеться не з 22 січня 1919 року, і що потрібно робити, аби цей відлік більше ніколи не переривався?

Родзинкою заходу  було театралізоване дійство – театр одного актора, народна легенда про дівчину – Україну, яку Господь обдарував піснею, пам`ятне музичне попурі, поезія, інструментальна музика та виступи наших захисників Богдана та Федора.

   22 січня для українців – це річниця втілення прагнень про єдність України, торжества оптимізму і віри у краще майбутнє.

Саме єдність Українського народу є підґрунтям наших успіхів, запорука сильної незалежної держави і відновлення її територіальної цілісності. Це принципова цінність для нас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 659
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9