Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ТИХЕ РІЗДВО 2023

ТИХЕ РІЗДВО 2023

  Різдво Христове це свято, яке займає чільне місце у кожній родині. Особливо до Різдва ставляться люди старшого віку, для яких це свято зустріч з багатими традиціями свого родоводу, смачною кутею та колядою. У такий нелегкий час, важливо не розгубити традиції наших дідів-прадідів, батьків. Українська  «Коляда» дарує різдвяний дух усій планеті. Дух надії, дух добра й дива. Цьогоріч дух Різдва ми відчуваємо по іншому, але з віроюу наших воїнів, нашу єдність і ПЕРЕМОГУ. 

   Сьогодні, 9 січня, на майдані Злагоди відбулося свято народної творчості «Тихе Різдво 2023». В захваті залишилися усі гості від виступів творчих колективів, учасники яких дуже щиро, енергійно та колоритно співали колядки та створювали неймовірну атмосферу Різдва і затишку.

    Із привітальним словом до всіх присутніх звернулася Оксана Краглевич, керуюча справами виконавчого комітету Дубровицько їміської ради, яка привіталаусіх із новорічними святами, побажала гарного року, достатку, злагоди у кожній оселі, мирного неба та світлого майбутнього.

     Кошти, які були зібрані у ході заходу обов'язково будуть передані на потреби ЗСУ. Щиро дякуємо всім, хто долучився та підтримує наших захисників.

   Тепло й натхненно – так загалом можна сказати про захід, навіть не зважаючи на погодні умови, всі присутні отримали від нього яскраві враження та гарний настрій, кожен відчув щось дуже особливе, затишне і родинне.

   Христос Народився!

   Славімо Його!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 512
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9