Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » ВІДБУЛАСЯ ПІДСУМКОВА НАРАДА ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

ВІДБУЛАСЯ ПІДСУМКОВА НАРАДА ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

   29 грудня 2022 року відбулася підсумкова нарада з працівниками культури. Начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніна Стасюк та заступник начальникавідділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олена Рабешко підсумовуючи рік, що минає зазначили, що заклади культури громади запрацювали у абсолютно в новому форматі, було проведено ряд культурно-мистецьких заходів, презентацій, майстер-класів не тільки в громаді, а й в області.

   До участі в нараді було запрошено директорів: будинку культури, централізованої бібліотечної системи, історико-етнографічного музею, музичної школи, завідувачів центрів, працівників центрів: керівника художнього, керівника гуртка, керівника народного аматорського колективу, керівника самодіяльного об`єднання (клубу за інтересами).

   В ході наради обговорили підсумки роботи за 2022 рік, досягнення, недоліки, плюси і мінуси, які виникли в процесі роботи.

 Також розглянули плани на наступний рік,  проведення ремонтних косметичних робіт у закладах культури та інші робочі питання.

   Підводячи підсумки наради,зробили висновки, що потрібно рухатись постійно вперед, шукати сучасні форми роботи, модернізувати заклади, вчитись по-новому мислити, розвиватись і вдосконалюватись, відповідно до вимог часу, щоб бути потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо!

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 011
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9