Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » #ВІЛЬНІ ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ

#ВІЛЬНІ ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ
   День Гідності та Свободи – особливий для кожного з нас. Він пов'язаний з початком двох революцій, коли голоси мільйонів громадян злилися в єдиний голос нації, щоб твердо сказати: українці хочуть і будуть жити у вільній, демократичній та квітучій державі.
   Із метою вшанування пам`ять героїв Небесної Сотні, а також людей, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, сьогодні, 21 листопада 2022 року, біля пам’ятного знаку «Героям Небесної Сотні» відбувся захід під гаслом «Революції, що нас змінили».
   Емоційні виступи гостей – Олександра КОХАНА, голови Сарненської військової адміністрації, Богдана МИКУЛЬСЬКОГО, міського голови та Олександра БАНЬКОВСЬКОГО, учителя інформатики Бережківського ліцею,торкнулися серця кожного, не лишили байдужими та нагадали про нашу роль в творенні СЬОГОДЕННЯ та МАЙБУТНЬОГО нашої країни, закликали пам’ятати тих, котрі віддали своє життя за нас, бути гідними їх подвигу та побажали мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.
   Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

 

 

 

 

 

 
  • Переглядів: 779
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9