Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Ми горді талантами Поліської землі

Ми горді талантами Поліської землі

   Сьогодні, у день осіннього падолисту, наша громада відзначає свято усіх тих, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, тих, хто день у день вів і веде величезну просвітницьку роботу, тих, хто з усмішкою виходить на сцену і дарує людям свій талант – працівників культури та майстрів народного мистецтва, адже культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.
   Сьогоднішній захід підготовлений та проведений за сприяння та за підтримки Дубровицької міської ради, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, профспілкової організації працівників культури, воїнів ЗСУ, працівників інклюзивно-ресурсного центру, центру дитячої та юнацької творчості, учнів та вчителів закладів загальної середньої освіти Дубровицької міської ради.
   І сьогодні, в час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, працівники культури з вірою у перемогу, продовжують забезпечувати надійний тил для захисників України. До Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва зібрано і буде передано нашим хлопцям, які перебувають у військовому госпіталі на лікуванні та реабілітації, пакети з продуктами харчування та смаколиками.
   Ми горді талантами Поліської землі, котрі шануються, звеличуються, зберігаються та втілюються у життя працівниками культури, майстрами народного мистецтва Дубровицької міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 846
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9