Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » #У єдності наша сила

#У єдності наша сила

   14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. Наша віра, правда та звитяга як символи свята Покрови завжди допомагали нам вистояти у боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на перемогу. Цей день уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії.

   Сьогодні, в приміщенні Дубровицького будинку культури, відбулися урочистості з відзначення Дня захисників та захисниць України  #  У єдності наша сила. У цей день усі віддають почесті воїнам, які боролися за незалежність країни і продовжують боротися за суверенітет держави у війні з росією і згадують тих,  хто віддав життя на полі бою.

   З метою підтримки  та популяризації місцевих героїв  Дубровицької громади, що брали участь в обороні від російської  навали було організовано фотовиставку "Герої не вмирають", де було згадано  поіменно усіх, хто поклав своє життя захищаюxи територіальну цілісність нашої держави, чиї імена навічно викарбувані в новітній історії України.

   Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять славних синів   нашої громади, котрі у розквіті сил віддали своє  життя за волю і кращу долю України. Після відбулося покладання квітів до  пам'ятників та пам’ятних знаків.

   Звертаючись з вітальними словами міський голова Богдан Микульський подякував всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та побажав всім міцного здоров'я, злагоди, миру та Божого благословення. З особливою шаною очільник громади звернувся до сімей загиблих воїнів, та подякував їм за те, що виростили, виховали справжніх героїв. Також Богдан Микульський привітав усіх присутніх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, побажав добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині та подарував квіти мамам і дружинам  наших Героїв.

   Захід проходив у формі прем`єри "Про війну", що була створена на основі сьогоднішніх реалій пережитих нами в перші дні після 24 лютого 2022 року.

   У цей день не забудьте подякувати нашим воїнам за чисте небо і згадати ціною яких жертв вони наближають перемогу. Слава Україні!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  • Переглядів: 1 963
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9