Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Відкриття меморіального знаку малому Державному Гербу України із флагштоками Державного прапора України та прапора Української повстанської армії.

Відкриття меморіального знаку малому Державному Гербу України із флагштоками Державного прапора України та прапора Української повстанської армії.

   Відбулося урочисте відкриття меморіального  знаку малого Державного Герба України із флагштоками Державного  прапора України та прапора Української  повстанської армії

   Я – Українка!

..…Це голосний крик нової України, яка сповіщає світові, що вона прийшла на світ: що вона живе, жити хоче і жити буде, хоч би всі сили зла завзялися на неї… Це воскреслий дух утоптаної в землю справжньої, прадавньої, нової, вічної України…

   Такі слова пролунали під час урочистого відкриття меморіального  знаку малого Державного Герба України із флагштоками Державного  прапора України та прапора Української  повстанської армії до Дня захисників і захисниць України та 80-ої річниці створення УПА.

   Встановлення меморіального знаку відбулося за спільної  ініціативи колективів Рівненської обласної державної адміністрації  в особі Віталія КОВАЛЯ, колективу офіцерів управління оперативного командування «Захід» в особі генерал-майора Сергія ЛІТВІНОВА та колективу Рівненського обласного управління лісового  та мисливського господарства в особі  Віталія СУХОВИЧА.

   Усі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять тих, хто вже ніколи не повернеться до нас, залишившись навічно в наших серцях.

   Право підняти Державний прапор України та прапор Української повстанської армії було надано голові Рівненської обласної військової адміністрації  Віталію Ковалю, полковнику, начальнику Рівненського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Сергію Луцюку, депутату обласної ради Віталію Суховичу та міському голові Богдану Микульському. Церемонія проходила під Державний Гімн України у виконанні Олексія Гладкого.

   Нехай же нині, під цими прапорами, зі словами гімну «Ще не вмерла України ні слава, ні воля» ми наблизимо той день, коли ворога буде знищено, коли діти перестануть здригатися від звуку сирен повітряної тривоги, коли ми почнем відбудовувати і розбудовувати свою Україну. Нашу. Незалежну. Щасливу.

   Слава Україні! Героям слава!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 930
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9