Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Мальовничими стежками Дубровиччини

Мальовничими стежками Дубровиччини

   27 вересня відзначається День туризму – свято любителів подорожей. Напевне, це свято кожного з нас, бо в житті нам найбільше хочеться побути туристом, відкрити для себе цікаві місця і побувати в різноманітних куточках України, а відтак і цілого світу.

   Наш край є  унікальним  та багатогранним, відомий своєю історією та здобутками, багатою спадщиною, безцінними  ресурсами та привітними і щирими людьми. Гості нашої громади  мають можливість відвідати чимало цікавих місць зокрема Костел Іоанна Хрестителя – найстаріша архітектурна пам'ятка міста , Дубровицький історико-етнографічний музей, пройтися стежками повстанського руху, які присвячені боротьбі українського руху опору проти загарбників,  починаючи від центру міста через села Кураш, Нивецьк, Вільне (історична назва Яцулі) Літвиця та Острівці, місце, де зустрічаються дві річки утворюючи «вила», посмакувати гастрономічним витвором поліської кухні - мациком, а ще архітектурні пам’ятки, чимало пам’ятних знаків, обелісків, храмів та неймовірних краєвидів.

   У Всесвітній день туризму бажаємо всім прихильникам туризму нашої громади міцного здоров`я, добра, успішного втілення в життя всіх планів і задумів та тільки мирного неба над головою!

Мальовничими стежками Дубровиччини

 

 

  • Переглядів: 1 884
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9