Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Лялькова вистава просто неба

Лялькова вистава просто неба

   Традиційно 19 липня, у день пам'яті  святої праведної діви Іуліанії Ольшанської, покровительки всього Поліського краю, наше місто Дубровиця відзначає свій день народження. Цьогоріч місту виповнюється 1017 років з дня його заснування.

   Десятки поколінь творили славну історію нашого древнього міста. Перша писемна згадка про Дубровицю датується 1005 роком. Дубровиця є не тільки найстарішим містом Рівненської області, але й входить до 20-ти найстаріших слов’янських міст нашої держави.

   Вперше, в рамках святкування Дня міста, для малечі нашої громади було презентовано лялькову виставу просто неба - «Казку про Нехочуху».

   Зустрічали гостей видумані дитячі персонажі Смішинка та Веселинка. Привітав дубровичан та  побажав щонайперше щастя, здоров'я, добробуту та тільки мирного неба над головою міський  голова Богдан Микульський.

   Після веселої та повчальної казки дітлахів чекала цікава святково-розважальна  програма,  де проводилися ігри, танці та майстер-класи.

   А  спонсорами  ласощів  та розваг для маленьких громадян Дубровиці стали Віктор Гумен та Тарас Дука.

   І нехай сьогодення – воєнне, думки – тривожні, але свято міста пройшло у єдиному пориві бажання звичайного мирного життя, принесло кожному світлу радісну мить, а маленьким дубровичанам - справжню бурю позитивних емоцій.

   З днем народження, Дубровице!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 4 944
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9