Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Бережи себе, Татку!!!

Бережи себе, Татку!!!

   Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А, щоб бути здоровим потрібно займатися спортом та активно проводити своє дозвілля.  Сьогодні, 19 червня, на стадіоні «Горинь» м. Дубровиця відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку збройних сил України. Дата спортивного заходу співпала з  професійним святом - Днем медичного працівника, а спорт і здоров’я - це одне ціле та Днем батька.

   Будь -хто може стати батьком, але, лише,  особливий стає татом. Батько - це сонце, а сонце у нас сьогодні  дуже яскраво світить,  батько - це мудрість! Адже,  саме тато  вчить нас  грати  у футбол,   саме тато,  коли  боляче,  везе нас  до лікаря і промовляє: « Терпи, козаком будеш»! Кожен  батько – герой! А, кожен медик- чарівник! Кожен спортсмен - сила!

   Звертаючись до присутніх начальник відділу освіти культури туризму молоді та спорту Дубровицької міської ради Ніна Стасюк та Віталій Петренко – голова Дубровицької міської асоціації футболу привітали всі, хто причетний до медицини, до батьківства та спорту; побажали міцного здоров`я благополуччя та невичерпної енергії, а ще високо тримати планку розсудливості, майстерності та честі.

    Родзинкою свята стало патріотичне полотно - прапор України,  на якому всі бажаючі можуть залишити свої емоції, слова  підтримки, побажання  нашим захисникам: батькам, татам , медикам – рятувальникам, чемпіонам-захисникам , яке з коштами, які будуть зібрані у ході благодійного  спортивного  заходу  обов’язково будуть передані українським  захисникам, серед яких є наші батьки, серед яких є наші медики!

    Люди, ви неймовірні, разом ми сила, разом до перемоги,  пам’ятайте про це!

    Бажаємо спортсменам – вдалих виступів.

 

 

 


 

 

 

 

 

  • Переглядів: 2 378
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9