Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Вуличний перформанс «Весна для мами»

Вуличний перформанс «Весна для мами»

   Ваші руки ми цілуватимемо завжди!

   Ваші риси пам'ятатимемо до останнього подиху!

   Сьогодні, 8 травня, до одного із найсвітліших і найрадісніших весняних свят, до Дня Матері, вперше в нашому місті відбувся вуличний перформанс «Весна для мами». Слово «мама» має мало літер, але так багато сенсу для кожної людини.

   Для глядачів виступали викладачі та вихованці музичної школи, працівники культури та аматори сцени Дубровицької громади. Учасники свята вклали в кожний свій виступ, в кожне речення, кожний рядочок пісні любов, ніжність та повагу до найдорожчих у своїй родині.

   Під час відкритого мікрофону  всі присутні заходу мали змогу привітати своїх мам, говорити їм хороші слова, співати їм пісні, присвячувати віршовані рядки і  просто розказувати всьому світові, яка вона…моя мама…

   Естетичним проявом барвистого різноманіття дійства стали власноруч виготовлені бутоньєрки, які стали приємною несподіванкою та підняли настрій кожній мамі.

   Сьогодні, матері захищають нашу країну від агресора на лінії фронту, рятують життя у складних умовах, навчають нові покоління, волонтерять, допомагають тим, хто цього потребує, постійно перебувають в емоційній напрузі та переживаннях за своїх дітей.

   Усім, що знаємо, вміємо та можемо, завдячуємо лише Вам, наші рідні!

   Ваше цілюще, вчасно сказане слово, Ваше благословіння завжди творять дива, надихаючи, спонукаючи та оберігаючи дорогих Вашому серцю дітей.

   Від нашого першого подиху до першого кроку, від першого шкільного дзвоника і до випускного вечора, від першої закоханості і до шлюбної обітниці, від першого онука і до останнього свого подиху Ви завжди поруч, підставляючи своє плече, втішаючи та надихаючи!           Доземний уклін Вам, наші Берегині! Довгих Вам років щасливої долі! Адже лише поруч з Вами ми завжди відчуватимемо себе дітьми.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Переглядів: 2 589
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9