Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

   Сьогодні, 25 квітня, за ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради у міському сквері, біля будинку культури, відбувся благодійний концерт, під час якого збирали кошти на потреби Збройних Сил України.

Благодійний концерт для українців, воїнів, їхніх батьків, дітей, для української жінки, українського солдата…Це велике музичне полотно, залите поезією українських поетів про героїчну боротьбу українського народу за свою свободу в загарбницькій війні росії проти України.

   Міський голова Богдан Микульський привітав  усіх присутніх із Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! Побажав здоров’я, довгоочікувану радість миру і перемоги Світла над темрявою, Добра над злом, надії і впевненості у завтрашньому дні та спокою у людських серцях.

   У двогодинному концерті на підтримку України для місцевих мешканців, гостей та внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у Дубровиці, виступили працівники культури та аматори сцени Дубровицької громади: Олександр Лавор, Олексій Гладкий, Олена Чернецька, Володимир Ярошук, Ілона Махно, Анатолій Бойко, Галина Грицюк, Станіслав Рожко, Ангеліна Коркош, Юліана Пляшко, викладачі та діти музичної школи, жіночий вокальний колектив Заслуцького ЗЗСО та народний аматорский фольклорний ансамбль «Намисто» Дубровицького будинку культури.

   Родзинкою благодійного концерту «Незламні» стала участь наших захисників: Богдана, Федора, Ярослава, Ігоря, Володимира, Юрія та Василя.

   Справді, українська пісня, відома сьогодні всьому світові, є символом вільної і сильної, нескореної України. Пісня завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею. Ми впевнені, вже скоро наша пісня зазвучатиме по-новому- пісня України, яка перемогла.

   Завершився захід спільним виконанням пісні «Ой у лузі червона калина». Усім хлопцям-захисникам було подаровано обереги від місцевої майстрині Оксани Довжик.

   Упродовж концерту вдалося зібрати 14 тисяч гривень, що вкотре доводить небайдужість пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально.Всі кошти будуть передані на потреби наших захисників.

   Дякуємо вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України!Ви тихо робите добре справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила!

   Лише разом і лише до нашої Перемоги!

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 6 694
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9