Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » У центрі міста з`явилося Великоднє містечко

У центрі міста з`явилося Великоднє містечко

   Із метою збереження та пропагування українських традицій, формування бережливого ставлення до національних цінностей, у центрі міста до свята Паски облаштовано Великоднє містечко.

   У міському сквері відніється інсталяція святкових писанок та дерево Єдності, яке ретельно продумували у відділі освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради.

   Великодній дивосвіт, облаштований працівниками закладів культури та централізованої бібліотечної системи задля того, аби не тільки жителі Дубровиччини  могли насолодитись атмосферою свята, а й люди з числа внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у Дубровицькій громаді.

   Щиро дякуємо всім, хто долучився до спільної ідеї. Кожна зроблена вами писанка особлива, ваші роботи вражають  яскравістю та різноманіттям технік виконання.

   Нехай наш задум наповнить ваші серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. І хоч нам в даний час надто складно і боляче, але ми, як весна довкола, впевнено йдемо вперед! До СОНЦЯ! До МИРУ! До нашої ПЕРЕМОГИ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 2 325
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9