Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » "Різдвяна зима на Дубровиччині - 2022"

"Різдвяна зима на Дубровиччині - 2022"

   Христос Народився! 

   Славімо Його!

   Тривають новорічні та різдвяні свята, даруючи людям радість та щастя, багато приємних зустрічей та подій.Різдво  має свої старовинні звичаї та обряди. Люди ревно бережуть у своїй пам’яті це дивовижне святкування. До Святвечора заздалегідь готуються і з радістю чекають його. А як це свято любить молодь! Збираються веселою компанією і від хати до хати, зі сміхом, музикою і святковою атмосферою колядують, бешкетують, по сучасному, з новим своїм молодіжним, по дитячому простим підходом!

   Саме з таким настроєм сьогодні,9 січня, на майдані Злагоди проходило свято народної творчості «Різдвяна зима на Дубровиччині - 2022». Творчі колективи громади подарували глядачам захопливу святкову програму, у якій лунали атмосферні переспіви колядок,  різдвяна інсценізація, танці та забави.

   Завітав на свято і міський голова Богдан Микульський, який привітав всіх з новорічними святами, побажав гарного року, достатку, миру та злагоди у кожній оселі, вручив  дипломи та подарунки всім учасникам дійства.

   Гості співали різдвяні пісні, водили хороводи, танцювали « Краков`як», зігрівалися ароматним глінтвейном та смакували шашлик.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

  • Переглядів: 2 851
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9