Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Дитячий міні-футбол.

Дитячий міні-футбол.

Відкриття сучасного міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям на базі Дубровицької ЗОШ  №1 дає можливість навчатись та вдосконалювати спортивну майстерність не лише учням місцевої школи але юним спортсменам з різних куточків району.

Дубровицька  дитячо-юнацька спортивна школа за сприянням дирекції вищезгаданого навчального закладу започаткувала проведення першостей ДЮСШ з міні-футболу серед юнацьких команд різних вікових груп.

Метою даних змагань є збільшення  ігрової практики для вихованців тренерів усіх відділень спортивної школи з футболу, підготовка до змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч», дитячо-юнацької футбольної ліги та інших дитячих змагань.

Першими запрошення отримали команди юнаків 2005-2006 р.н. відділень спортивної школи з Осови (тр. Олег Ляшко), Орв’яниці (тр. Василь Мельник), Залужжя (тр. Григорій Котяш), Колок (тр. Сергій Олексієвець), ЗОШ №2 (тр. Олександр Котяш), «Юніор» (тр. Роман Стрибулевич) м. Дубровиця.

Після вітальних слів директора ДЮСШ Сергія Стаська розпочались цікаві, напружені поєдинки в двох групах: «А» («Залужжя», ЗОШ №2, Осова) та  «В» (Орв’яниця, «Юніор», Колки).

Для більшості юних футболістів ігри на штучному міні-футбольному майданчику були дебютними, тому перші ігри були не дуже виразними в техніко-тактичних діях, проте емоції та дитячий запал робили кожен поєдинок цікавим та непередбачуваним. Так в групі «А»  кожна команда здобула по одній перемозі по черзі вигравши в свого опонента, проте краща різниця забитих та пропущених м’ячів до півфіналу вивела залужан та осівчан. В групі «В» перший поєдинок між колківчанами та юніорівцями

видався досить видовищним у всіх компонентах гри, незважаючи, що останні грали меншою віковою групою за своїх опонентів, проте маючи неабиякий досвід виступів на обласному рівні, завершившись нічийним результатом (1:1), орв’яницька команда в свою чергу впевнено переграла колківчан (3:0) та поступилась «Юніору» 0:1, здобувши право грати в півфіналі разом останніми.

Першими розіграли 5-6 місця, де колківчани поступились досить перспективній команді Олександра Котяша (0:2), адже його вихованці прогресували з кожною грою. В першому півфіналі орв’яницька команда переграла залужан (2:0), «Юніор» впевнено здолав осівчан (3:0). Таким чином за 3-4 місця зійшлися залузька та осівська команди (4:0). В фінальній зустрічі орв’яницька команда в напруженому поєдинку здолала юніорівців (2:1). Кращими гравцями визнали Жмуру Митрофана (Залужжя), Бернацького Єгора («Юніор»), Стельмаха Олександра (Орв’яниця).

Вітаємо призерів та переможців змагань.


Дубровицька ДЮСШ.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Переглядів: 3 121
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9