Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » » Дубровицький ДНЗ №5 "Світлячок"

Дубровицький ДНЗ №5 "Світлячок"

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №5 «Світлячок»  Дубровицької міської ради.




 


 




Директор СМОЛЯНЕЦЬ Наталія Василівна 

 


 


Адреса:  34100 м.Дубровиця, Шкільна,17а

Електронна адреса:dnz.ua@ukr.net

Сайт: https://dnzua2.wixsite.com/my-site

Директор – СМОЛЯНЕЦЬ Наталія Василівна 

Режим роботи закладу: 10,5 год

        Всього груп  - 12:

3 групи для дітей раннього віку,

3 групи для дітей 4-го року життя,

3 групи для дітей 5-го року життя,

3 групи для дітей 6-го року життя).

  З них - 10 груп загального розвитку, 2 групи - санаторнідля ослаблених та частохворіючих дітей, в т.ч.- 2 інклюзивні групи.

         Основні напрямки освітньої діяльності: головним завданням нашого закладу є зміцнення та збереження здоров’я дітей, формування свідомого розуміння здорового способу життя, валеологічного світогляду шляхом використання здоров’язбережувальних та здоров’яформувальних  технологій. Для досягнення цієї мети розроблено комплексний підхід до проблеми оздоровлення.Поєднуємо освітню діяльність та оздоровчі заходи в роботі з дітьми відповідно до власної авторської програми «Світлячок-здоров’ячок», яка базується на традиційних та нетрадиційних формах фізкультурно-оздоровчої роботи та лікувально-профілактичних заходах. Крім того, в закладі проводиться велика робота по формуванню мовленнєвої компетентності дітей дошкільного віку в різних видах діяльності шляхом використання інноваційних технологій: логоритміки, проєктної технології іт.д.Для забезпечення наступності дошкільної та початкової ланок освіти в умовах  реформи «Нова українська школа» працюємо за оновленою програмою «Впевнений старт».

           В закладі облаштовано: спортивну та музичну зали; кабінет практичного психолога; медичний блок з фізіотерапевтичним кабінетом, який обладнаний: апаратом «Біоптрон», тубусом-кварцом, лампою «Солюкс» і т.п.;фітовітальню, де діти приймають синглентно-кисневу пінку, фіточаї, сеанси аромо-, музико-, казкотерапії; кімнату спелеотерапії;спортивний та ігрові майданчики; галявину казок; екологічну стежину.

  У всіх групах закладу створене ігрове предметно-розвивальне середовище відповідно до сучасних вимог.

            Унас працюють гуртки для дітей: спортивних ігор «Світлячок-здоров’ячок», англійської мови «Поліглот», логопедичний - «Вправний язичок».

Всього педагогічних працівників – 34 : з них вихователь-методист -1, практичний психолог -1, музичних керівників -3,фізінструктор -1, вихователі -24, керівник гуртка англійської мови-1, асистенти вихователя -2 .

Проектна потужність : 225 місць.

 

 


  • Переглядів: 20 914
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9