Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Зустріч – 2017

Зустріч – 2017

Сьогодні Озерський НВК гостинно зустрічав колишніх учнів – випускників.

Зустріч шкільних друзів – це приємні спогади про школу, вчителів , однокласників. З вітальним словом до гостей свята звернувся директор НВКАнатолій Серко, який побажав всім гарного свята, здійснення бажань, миру, добра і здоров´я. Хвилиною мовчання вшанували пам´ять про учнів та вчителів , які перейшли межу життя.

Випускники 2007, 2002, 1997, 1987, 1977 років творили диво протягом всього святкового дійства. Вони зупинили час, повернули його назад, в ті найщасливіші роки, коли світ переливається кольорами веселки, пробуджуючи в кожному серці надії, здійснили приємну мандрівку в шкільні роки. Пригадали своє перше кохання і першу двійку, успіхи і невдачі, галасливі перерви, неповторні моменти, вчителів- наставників. Слова великої шани та подяки від випускників звучали по-особливому на адресу їхніх наставників: перших вчителів. Класних керівників та вчителів-предметників, зокрема: Серко Ю.Ф., Щура Р.І, Щур А.П., Петрпович В.В., Серко Л.О., Серка В.Г., Кедрук Н.З., Кедрука В.М. та ін..

Учні школи порадували своїх гостей піснями та гуморесками. Гучними оплесками проводжали зі сцени художній колектив дівчат сільського клубу.

І яка ж зустріч без пісні про вчительку? Всі присутні для вчителів заспівали вчительський гімн—пісню «Про вчительку», висловлюючи їм свою любов і повагу. Згадали випускники і свій прощальний випускний вальс.

Завітали випускники на солодку ярмарку «Шкільний смаколик», в музей «Оберіг», спробували свою фізичну майстерність у спортивній залі.

Ось так написана ще одна сторінка в книгу історії Озерського НВК.

 

 
 

Зустріч – 2017

 

Зустріч – 2017

 

Зустріч – 2017

 

Зустріч – 2017

 

Зустріч – 2017

 


  • Переглядів: 9 359
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9