Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Відбулася колегія Сарненської райдержадміністрації на території Дубровицької міської територіальної громади  

Відбулася колегія Сарненської райдержадміністрації на території Дубровицької міської територіальної громади  

     Сьогодні, 07 вересня 2023 року, на базі Дубровицького будинку культури відбулося засідання Сарненської районної державної адміністрації під головуванням керівника райдержадміністрації Олександра Кохана, за участю міського голови Богдана Микульського, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Ніни Стасюк, а також представників територіальних громад району.

     У ході колегії було розглянуто питання «Основні завдання та функції відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради». Учасники відвідали римо-католицький храм Костел Іоанна Хрестителя, дізналися цікаві факти про найстарішу архітектурну пам'ятку міста від Ірини Деркач, директора музичної школи та приєдналися до виконання молитви за Україну, яку сольно виконав керівник художньої Дубровицької оселі Олексій Гладкий. Побували у Дубровицькому ліцеї, де привітно всіх зустрівши директор закладу Володимир Кушнір та оглянули спортивно – оздоровчий комплекс «Горинь» разом із директором фізкультурно-спортивних споруд стадіону «Горинь» Андрієм Гриневичем.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 062
Добавление комментария
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив .
, .

Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9