Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Оголошення про засідання конкурсної комісії

Оголошення про засідання конкурсної комісії


Оголошення про засідання конкурсної комісії

 

 

Оголошення

       Перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантних посад директорів Бережницького, Велюнського ім. О.Ярмоліча, Залузького та Сварицевицького опорних, Колківського, Орв’яницького, Трипутнянського закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Бережківської, Дубровицьких №1 та №2 загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Великоозерянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад», Заслуцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ст. – дошкільний навчальний заклад»  Дубровицької міської ради буде проведено 27 липня 2021 року о 10.00 в приміщенні відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради за адресою: м. Дубровиця, вул. Поштова, 11.

               На засідання запрошуються: члени конкурсної комісії, відповідно до розпоряджень міського голови Дубровицької міської ради від від 11.05.2021 р. №16 «Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсів на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти, що перебувають у комунальній власності Дубровицької міської ради» та від

30.06.2021 року №141-к «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 11.05.2021 р. №16 «Про затвердження складу конкурсної комісії для проведення конкурсів на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти, що перебувають у комунальній власності Дубровицької міської ради»

 

Довідки за телефоном: 2-00-97.

 

 

Начальник відділу                                                             Ніна СТАСЮК

 


  • Переглядів: 18 501
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9