Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Оголошення про конкурс

Оголошення про конкурс


 

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

директора Трипутнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

 Дубровицької міської ради

 

Відповідно до рішення сесії Дубровицької  міської ради від 25.02.2021 року № 135 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній власності Дубровицької Міської ради», відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради  оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади директора Трипутнянського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Дубровицької міської ради, місце знаходження: 34150, Рівненська область, Дубровицький район, с. Трипутня, вул. Шевченка 8-а.

Інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради.

Вимоги до претендентів:

керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу;

не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти особа, яка є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена,  має судимість за вчинення злочину, позбавлена права обіймати відповідну посаду, за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення, за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією,  підпадає під заборону, встановлену Законом України "Про очищення влади".

Усі бажаючі, які відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, можуть взяти участь у конкурсі подають такі документи:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

копія паспорта громадянина України;

копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

довідка про відсутність судимості;

довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Заяви приймаються до 22 липня 2021 року включно, вул. Поштова, 11, за адресою: відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради (інспектор О.А.Чернюк).

Дата проведення конкурсу: 20 серпня 2021 року о 10.00 год. в приміщенні відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, за адресою: м.Дубровиця, вул. Поштова,11.

 

Довідки за телефоном: 2-00-97.

 

 

Начальник відділу                                Ніна СТАСЮК

 

 

  • Переглядів: 16 378
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9