Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Використання хмарних сервісів у роботі практичного психолога та соціального педагога

Використання хмарних сервісів у роботі практичного психолога та соціального педагога

Використання хмарних сервісів у роботі  практичного психолога та соціального педагога

 

16 червня 2021 року було проведено чергове засідання територіального методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх закладів відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради. Тема спілкування була актуальною та цікавою: «Використання хмарних сервісів у роботі  практичного психолога та соціального педагога освітнього закладу».

Учасники заходу проаналізували ряд питань: «Що таке «Хмара»? Як це працює?», «Навіщо зберігати файли у хмарі?», «Де ще можна використовувати хмарні технології?», «Переваги використання хмарних технологій.», «Глобалізація масштабування хмарних технологій».

Керівник територіального методоб’єднання практичних психологів та соціальних педагогів, практичний психолог Сварицевицького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Крупко Н. А. відмітила, що сучасні хмарні технології допомагають зберігати гігабайти фотографій,  документів, файлів та інших даних. Незважаючи на те, що у них є спільні риси, кожен сервіс по своєму унікальний, має оригінальні «фішки», переваги і  недоліки, а також платні та безкоштовні версії.

Практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти проаналізували: ряд онлайн–сервісів та інноваційних технологій,  зокрема, Google Classroom, Microsoft Teams, Viber, Ourboox, Wizer.Me, LearningApps.org., методики  застосування  технологій  у роботі психологічної служби. Засідання відбулося з дотриманням карантинних вимог, у приміщенні Дубровицького центру дитячої та юнацької творчості.



 

 

 

 

  • Переглядів: 15 817
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9