Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Оголошення про конкурс

Оголошення про конкурс


Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади

директора Залузького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

Дубровицької міської ради

 

Відповідно до рішення сесії Дубровицької  міської ради від 25.02.2021 року № 135 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній власності Дубровицької Міської ради», відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради  оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади директора Залузького опорного  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Дубровицької міської ради, місце знаходження: 34145, Рівненська область, Дубровицький район, с. Залужжя, вул. Центральна, 75.

Інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається начальником відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради.

Вимоги до претендентів:

керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу;

не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти особа, яка є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена,  має судимість за вчинення злочину, позбавлена права обіймати відповідну посаду, за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення, за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією,  підпадає під заборону, встановлену Законом України "Про очищення влади".

Усі бажаючі, які відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, можуть взяти участь у конкурсі подають такі документи:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

копія паспорта громадянина України;

копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

довідка про відсутність судимості;

довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Заяви приймаються до 21 липня 2021 року включно, за адресою: вул. Поштова, 11, Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради (інспектор О.А.Чернюк)

Дата проведення конкурсу: 19 серпня 2021 року о 10.00 год в приміщенні відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, за адресою: м.Дубровиця, вул. Поштова,11.

 

Довідки за телефоном: 2-00-97.

 

 

Начальник відділу                                Ніна СТАСЮК

 

 

  • Переглядів: 16 064
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9