Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Фінішувало ЗНО – 2021

Фінішувало ЗНО – 2021


Фінішувало ЗНО – 2021


15 червня 2021 року тестуванням з географії завершилася основна сесія ЗНО-2021. У тестуванні з 11-ти предметів (хімії, німецької та англійської мов, математики, математики (стандарт), української мови та літератури, української мови, історії України, фізики, біології, географії) за попередніми даними взяли участь 840 учнів закладів освіти Дубровицької міської ради. Випускники закладів освіти стали учасниками ЗНО з хімії, англійської та німецької   мов, фізики, біології у Сарненських пунктах тестування, а у м.Дубровиця для учнів закладів освіти Дубровицької міської ради, Висоцької, Миляцької, Зарічненської територіальних громад працювало  два пункти тестування : Дубровицький НВК «Ліцей-школа» та Дубровицька ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2, на базі яких пройшло тестування з математики та математики рівня стандарту, української мови та літератури, української мови, історії України та географії.

Теоретична та практична підготовка, професійність педагогів, які працювали на пунктах тестування дозволили організувати якісну роботу пунктів проведення ЗНО. А до  роботи в якості персоналу обох пунктів тестування було залучено 111 педагогів із Дубровицького НВК «Ліцей-школа»,  державного професійно-технічного закладу «Дубровицький професійний ліцей», Лісівської філії Сварицевицького ОЗЗСО, Бережківської, Дубровицьких № 1 та № 2 загальноосвітніх шкіл, Берестівського, Залузького, Колківського, Лютинського, Орв’яницького, Селецького закладів загальної середньої освіти, Дубровицького закладу дошкільної освіти № 1, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, Висоцької загальноосвітньої школи та Туменського НВК Висоцької територіальної громади, Удрицького НВК Миляцької територіальної громади.

           Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту щиро дякує усім, хто був причетний до організації ЗНО- 2021 :

керівникам закладів освіти І – ІІІ ступенів та їх заступникам з навчально-виховної роботи, класним керівникам 11-х класів, керівникам та помічникам керівників пунктів тестування Дубровицького НВК «Ліцей-школа» та Дубровицької ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2, залученому персоналу, водіям шкільних автобусів, медичним працівникам, педагогам, які супроводжували учнів до пунктів тестування. А ще – батькам випускників, які підтримували своїх дітей упродовж усього періоду зовнішнього незалежного оцінювання.

Успіхів усім у вступному процесі  до вищих навчальних закладів!




 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

  • Переглядів: 15 803
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9