Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » ОКРУЖНЕ ПЛАСТОВЕ СВЯТО ВЕСНИ НА ТЕРЕНАХ ДУБРОВИЧЧИНИ ВІДБУЛОСЯ!

ОКРУЖНЕ ПЛАСТОВЕ СВЯТО ВЕСНИ НА ТЕРЕНАХ ДУБРОВИЧЧИНИ ВІДБУЛОСЯ!


ОКРУЖНЕ ПЛАСТОВЕ СВЯТО ВЕСНИ  НА  ТЕРЕНАХ ДУБРОВИЧЧИНИ ВІДБУЛОСЯ!

 

З 14 по 16 травня 2021 року  поблизу Кураської гори  Дубровицької громади  відбувся  черговий окружний табір пластунів Рівненщини «Свято весни 2021», у якому взяли участь 222 учасники-пластуни з Рівненської, Тернопільської та Хмельницької областей. Дубровиччину представляли пластунські осередки Лютинського ЗЗСО та Дубровицького НВК «Ліцей-школа». Основною метою свята була підтримка пластового руху в с. Лютинськ і м. Дубровиця та популяризація пластових ідей в Дубровицькій громаді. Комендантом  свята був Олександр РАБЕШКО – педагог-організатор Лютинського ЗЗСО, пластун-сенйор.

Програма свята була насиченою,  включала національно-патріотичну, мистецьку, екологічну, комунікаційну, спортивно-оздоровчу,  практичну складові та була успішно зреалізована.

Нагороджено подяками  відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту за  організацію проведення окружного пластового заходу«Свято весни 2021» та  популяризацію пластового руху на Дубровиччині:   Оксану СКЛЯР - голову Рівненської окружної пластової старшини; Олександра РАБЕШКА – голову Лютинської станиці «ПЛАСТ»; Миколу ЛЯХОВИЧА – громадського активіста, експерта з національно-патріотичного виховання; Катерину ЮРЧУК та Мирослава ЗАВВАЛЮКА  -  пластунів  розвідувачів.

Хочемо також щиро подякувати  за підтримку та  допомогу   Богдану МИКУЛЬСЬКОМУ – міському голові Дубровицької міської ради, Віталію СУХОВИЧУ – депутату обласної ради, Геннадію КОНОНЧУКУ – представнику ТОВ «АТОМСЕРВІС».

За організацію і суддівство змагу з пляжного волейболу вдячні Володимиру ПРАВНИКУ та Геннадію ЧУДІКУ - вчителям Лютинського ЗЗСО.. Дякуємо команді працівників Держлісгоспу за облаштування території, оперативність та організованість в забезпеченні учасників свята дровами, питною та технічною водою  Особлива подяка педагогу-організатору Лютинського ЗЗСО Олександру РАБЕШКУ за ту величезну  роботу, яка була ним пророблена за ці десятки років зі створення та розвитку ПЛАСТу на Дубровиччині!

Окружне Свято Весни 2021 показало, що в Дубровицькій громаді є всі можливості, щоб Пластова організація тут росла й розвивалася!

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 15 836
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9