Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » День охорони праці

День охорони праці


Відповідно до Указу Президента щороку, 28 квітня у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

У 2021 році Міжнародна організація праці  проголосила девіз зазначеного заходу «Передбачати,готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоровя на роботі»!

Здоровя та життя працівника – це найвища цінність!В період поширення короновірусної інфекції головним стало дотримання правил поведінки в умовах карантину, убезпечення від ризику передачі вірусу на роботі,профілактика COVID – 19 (вакцинація), відновлення після ковіду. Серед інших,ці актуальні питання обговорюються в рамках тижня охорони праці у Берестівському ЗЗСО.

В рамках заходів до Дня охорони праці, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді і спорту Дубровицької міської ради Ніна Стасюк та голова ради профспілки Віра Твердюк вручили колективу школи  грамоту та премію Рівненської облради профспілки працівників освіти, як переможцю районного та учаснику обласного етапу Всеукраїнського громадського огляду – конкурсу стану умов і охорони праці за створення належних і безпечних умов праці та навчання у закладі.

 

 



 

 

 

 

 

  • Переглядів: 17 119
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9